Haluaisitko aloittaa liikkumisen, mutta sinun on vaikea saada aikaan ratkaisevaa päätöstä tai ongelmana on, ettei tiedä mistä alottaisi ja mikä olisi juuri sinulle sopiva liikuntamuoto?

Olen neljänkymmenen vuoden ajan yhdistänyt musiikin ja liikkeen, ja osaltani tuottanut ihmisille mieluisia kokemuksia liikunnan parissa. Haluan, että liikkuessasi vapautat niin mielesi kuin kehosikin. Räätälöin sopivat tunnit yksilön ja ryhmän tarpeiden mukaan. Uutuutena karaokejumppaa. Eli liiku laulaen.

Liikuntapalvelut

Fustra

Fustra on harjoitusmenetelmä, jota käytetään tasapainottamaan kehon lihaksistoa, kehittämään kehonhallintaa, korjaamaan ryhtiä ja parantamaan liikkuvuutta. Hyvä ryhti, oikeaoppinen hengitystekniikka, vatsalihaksistontoiminta ja liikkeiden suotitus teknisesti oikein toimii Fustran kulmakivinä. Ajattelun mukaan nykypäivän ihmisillä vartalon etupuolella sijaitsevat lihakset ovat vahvempia verrattuna selkäpuolen lihaksistoon, ja näin ollen Fustra keskittyy vahvistamaan ennenkaikkea selänpuoleisia lihaksia ja etenkin kaiken keskustaa, eli vatsalihaksia. Voit kokeilla tunnin ilmaiseksi.

Jaa:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone

Fustra